onsdag 18 januari 2012

Kostrådgiivarutbildning på Fuerteventura

Nu är jag på plats på Fuerteventura, Kanarieöarna, för vår första kostrådgivarutbildning utomlands. Härligt väder, engagerade deltagare och massor av träningsmöjligheter, vad mer kan man önska?

Anläggningen där vi håller vår utbildning har ett välutrustat gym, möjligheter att hyra mountainbike och racercyklar, olympisk pool, badminton- och tennisbanor, golf, olika gruppträningspass utomhus, löparbanor och dessutom finns många andra träningsmöjligheter.

Kort sagt: gillar du att träna är Playitas Resort något för dig. Läs mer här: http://www.playitas.info/se

Här är en bild från föreläsningssalen:


Kostrådgivarutbildning på Fuerteventura

Nu är jag på plats på Fuerteventura, Kanrieöarna, för vår första kostrådgivarutbildning utomlands. Härligt väder, engagerade deltagare och massor av träningsmöjligheter, vad mer kan man önska? Anläggningen där vi håller vår utbildning har ett välutrustat gym, möjligheter att hyra mountainbike och racercyklar, olympisk pool, badminton- och tennisbanor, golf, olika gruppträningspass utomhus, löparbanor och dessutom finns många andra träningsmöjligheter. Kort sagt: gillar du att träna är Playitas Resort något för dig. Läs mer här: http://www.playitas.info/se

Här är en bild från föreläsningssalen:

2 kommentarer:

  1. Hej, kan du berätta lite mer om hur det är att jobba som näringsfysiolog, hur kan en vanlig arbetsdag för dig se ut? Vad är skillnaden på en näringsfysiolog och en dietist?

    SvaraRadera
  2. Hej! Näringsfysiologer kan jobba med ganska olika saker. De flesta av mina kollegor arbetar med forskning inom olika områden. Jag arbetar mest med utbildning och personlig rådgivning. Dietister arbetar ofta inom sjukvården med olika patientgrupper. Dietister har en mer praktiskt inriktad utbildning som är ett år kortare, iaf fall om man tar en master-examen som näringsfysiolog.

    SvaraRadera