lördag 18 december 2010

En händelserik vecka!

Förra fredagen hade vi avslutning på en steg-1 utbildning och innan kursen var helt slut satte jag mig i bilen för att åka ner på Fitnessfestivalen. Susanne Dalsätt (kostsusanne.blogspot.com) avslutade kursen. Jag älskar dessa skrivningsbilder:Fitnessfestivalen var superkul. Jag träffade många roliga människor (varav de flesta inte kom med på bild, tyvärr). Men några bildbevis blev det allt. Här är min bästa kompis Mårten Silverkälla (jobbig strålkastare):

Är Martin Lidberg sponsrad av Paulúns livsmedel tro?Simmerskan Ebba Nyberg, alltid lika glad:Alan Bergström (Personal Training School) och Fredrik Paulún i samspråk, men vad tittar de på egentligen?
I veckan har det varit Workshop för dem som har gått våra utbildningar och så här såg det ut när de hade gått hem. Tur att deras mammor jobbar hos oss! :-)
Jag hade också ett trevligt snack med Henrik som har gjort en imponerande vikt- och träningsresa! Imponerande Henrik, men varför tog du springnota och lät mig betala din lunch!?!? ;-)
I bloggande stund sitter i köerna på flygbussen jag på väg hem från Oslo. Igår var det utbildning på norska. Imponerande att elverna håller sig vakna kl. 20.00 på en fredag kväll när de lyssnar på mitt mässande:

Trevlig helg!





fredag 10 december 2010

Snart redo för Fitnessfestivalen!

I skrivande stund har jag provskrivning med en grupp Kostrådgivare. På eftermiddagen kommer Susanne Dalsätt hit och föreläser för oss. Sedan bär det av till Göteborg och Fitnessfestivalen!